Képek megtekintése

Képek a temetőnyilvántartó programról

Videók a temetőnyilvántartó programról

Leírás / Levél

Rólunk és a temetőnyilvántartóról


      Tisztelt Uram!

      Manapság mindenki számára nyilvánvaló az elektronikus adatkezelés és adatfeldolgozás fontossága és a vele járó előnyök jelentősége.

      Egyházi adatok esetében ez hangsúlyozottabban érvényes, mivelhogy az adatok kezelése sok esetben évekig elmaradt vagy hiányos s így hagyományos eszközzel az adatállomány napirendre hozása majdnem lehetetlen.

      Cégünk az egyházi adatok kezelésére és feldolgozására alkalmas softvertermékek előállítására és terjesztésére szakosodott, olyan programokat készít és forgalmaz, melyek az egyházi igényeknek megfelelően az egyházi adatok kezelését és feldolgozását (tárolás, napirenden tartás, módosítás, kinyomtatás, exportálás stb.) teszi lehetővé. Bátorkodom kedves figyelmébe ajánlani az „ECCLESIASOFT Temetőnyilvántartó“ programot, melyet sikeresen alkalmaz a Székelyudvarhely-Szombatfalva/Románia Református Egyház valamint a Marosvásárhely-Szabadi úti/Románia Református Egyház (Remeteszegi temető).

      Az „ECCLESIASOFT Temetőnyilvántartó“ programunk a temetőben levő sírokat tartja nyilván. A sírok adatai tartalmazzák a holtak adatait (családnév , keresztnév, születési és elhalálozási évszám), a sírbérlő adatait (családnév, keresztnév, cím, bérlési okmányok adatai) valamit a sír adatait (elhelyezése a temetőn belül: parcella és sírhelyszám, megjegyzés a sír állapotáról valamit más adatokról mint pl. védett, műemlék sír stb.) . A program automatikusan napirenden tartja a három regisztert: holtak szerint, sírok szerint és bérlők szerint amit, ugyanúgy mint minden egyes sír adatlapját bármikor ki lehet nyomtatni. A temetőnyilvántartó az összes hagyományos művelet kezelését elvégzi, lehetővé teszi az adatok különböző keresőkulcsok szerint való csoportosítását, megjelenítését, kinyomtatását valamint exportálását különböző formátumokban (Crystal reports, PDF, Excel, Word, RTF). A többkulcsos keresőlehetőséggel a program regisztereket és listákat is képes előállítani, megjeleníteni.

      A temetőnyilvántartó a sírképek tárolását is biztosítja: képgalériával rendelkezik.

      Termékünk messzemenően figyelembe veszi megrendelőink sajátos igényeit. Programunk kétnyelvű (magyar, román), felhasználóközeli, kezelése egyszerű és nem igényel különösebb számítógépi szaktudást. Termékünk bemutatására, használatának betanítására tapasztalatunk szerint egy nap bőségesen elegendő.

      Természetesen bármikor hajlandók vagyunk a meglévő programunkat módosítani, adaptálni, ügyfeleink különleges igényei szerint.

      Bővebb felvilágosításért, illetve ingyenes programbemutatásért forduljon kérem bizalommal hozzánk.

Tisztelettel,
(Molnár István)
üzletvezető, programozó
Molnár István üzletvezető, programozó

Megrendelés

Elérhetőség, email küldés és megrendelés:

Elérhetőség:

Molnár István

str. Tudor Vladimirescu, 34-es szám,

P-64 tömbház, III.emelet, 12 ajtó

450075, Zilah - Szilágy megye

Románia

Tel: +40 757 045 426

Email1: ecclesiasoft@yahoo.com

Email2: quicksilver17ro@yahoo.comEmail küldés:

Név:

Telefon:

Email cím:

Tartalom:
Megrendelés: